RINGE TRI kontingent
Tid
Hele ugen
Sted
Idrætscenter Midtfyn
Varighed
366 dage
Kort beskrivelse

RINGE TRI

RINGE TRI er en afdeling af Ringe Svømme-Klub. Siden 2012 er gruppen vokset stille og roligt, og i foråret 2020 er der omkring 25 aktive triatleter. Spredningen er stor, det gælder alder, køn, færdigheder, træningsindsats og ambitioner.

Men når vi er samlet til træning, er der et fælles træk - vi gi’r den gas!

Træningstider:

Mandage 17.00-17.50: Svømning (på 3 baner). Træner er Kristoffer Desmareth, der udarbejder program for dagens træning.

Mandage ca. 18.20: Løb. Mødested foran Midtfyns Fritidscenter.

 nbsp nbsp nbspGruppen starter op i fællesskab og deles oftest på turen.

 nbsp nbsp nbspDer løbes fra 3 – 12 km

Onsdage 18.00-ca 19.15: Løb. Mødested foran Midtfyns Fritidscenter.

 nbsp nbsp nbspTræner Michael Skaastrup laver tekniske øvelser, og der løbes interval, korte distancer, sprint, spurt, bakker, slalom mm…..

Torsdag 20.00-21.00: Svømning på 6 baner, træner er Torben Eisland-Schmidt

Lørdage 9.40-10.20: (Ikke alle lørdage) Styrke- og stabilitets-træning for mave, ryg mm. Foregår i multirummet ved siden af svømmehallen.  nbsp nbsp nbspInstruktør er Lars.

Lørdage 10.40-11.30: Svømning (på 6 baner). Træner er Kristoffer, der udarbejder program for dagens træning.

Lørdage 12.20-ca 13.20: Løb 

Kontingent og tilmelding:

Kontingentet består af to dele og betales to forskellige steder!!! Adresserne ligner hinanden, det er begge under klub-modul, men det er altså to forskellige systemer, og det kræver to forskellige login!!!

A) Triatlonmedlemsskab koster 850 kr. for et kalenderår.

Dette kontingent dækker løbetræning, styrke- og stabilitetstræning, fælles cykelture, licens til Dansk TriForbund og diverse arrangementer og møder.

Tilmelding og online betaling foregår her på ringetri.dk

B) Svømning fra 1.september til 30.april (mandag, torsdag og lørdag) koster 1.190 kr. for hele sæsonen på 8 måneder. Tilmelding og online betaling foregår på rsksvoem.dk. (Prisen nedsættes hver måned). Denne side er tilmelding til alle typer svømmehold under Ringe Svømme-Klub.

Stævnedetagelse:

Det er – selvfølgelig – frit for enhver, hvilke stævner, den enkelte ønsker at deltage i. I sæsonen 2015 var der fire, der var tilmeldt Dansk TriForbunds DM serie over fem stævner, én stillede til start ved Ironmann Copenhagen, 3-4 stykker var med på ½ distance, og dertil kom mange starter ved andre forskellige stævner med lidt kortere distance. Flest til start var der ved klubbens eget stævne i september. Stævnedeltagelse har været stigende og der er udsigt til ca. 15-18 der stiller til start til 1/2ironmann i Herning i juni 2020.

I efteråret bliver der holdt et møde, hvor stævnekalenderen for næste sæson kommer på programmet. Det er ønskeligt, at flere planlægger at deltage ved de samme stævner, så fællesskabet og det sociale liv prioriteres højt.

Kontaktpersoner:

Formand Ringe Svømme-Klub/ Ringe TRI: Troels Stubager, stubager@midtfyn@midtfyn.net, tlf. 28 11 24 88

Pris
850 kr.
Tilmeld - Læs mere