Tak for en fantastisk dag!
Ringe Svømme-Klub / Ringe TRI vil her gerne sige tak til alle for at gøre lørdag 8.maj til en festdag, hvor trisporten for alvor fik åbnet 2021-sæsonen. Det var så dejligt at opleve, at de mange holddelinger, retningslinjer, tidsopdelinger og afstandskrav blev fulgt. På trods af dette var der høj stemning rundt på det store stævneområde.
Tak til de godt 100 hjælpere med de mange forskellige opgaver. 
Tak til de godt 200 deltagere fra hele landet.
Tak til teknisk delegeret Steen, sammen med det store dommerflok, for at guide os alle, så vi fik fundet de rette vindere af de mange konkurrencer.
Vi er klar i 2022 igen!
Mange hilsener fra Ringe TRI, Kim, Brian og Troels

Også en tak til fotograf Kent Madsen, der har taget en lang stribe fine billeder og lavet en lille video. Du finder link til disse her: 

Opdateret 03.05.21 kl.23.00 

På grund af den aktuelle situation i forhold til corona-pandemien, justerer vi løbende konceptet i Ringe TRI i forhold til afviklingen af vores stort anlagte tristævne. Vi følger spændt disse dages udmeldinger om forsamlingsforbud, både ude og inde, arealkrav, regler for stævneafvikling osv. Der forventes nyt mandag aften!

Samtidig skal vi leve op til Politiets ønsker til covid19-regler, trafikale forhold – og selvfølgelig alle de sportslige regler for afvikling af Aquathlon, tri og mix-relay. Men vi har fået tilladelse til at afvikle stævne!

Svømmehallen i Ringe er i fuld drift og har været det siden ca 1.februar – så den del er klar. Forsamlingsforbuddet udendørs er på 75 personer efter 6.maj, så det giver bestemt også noget ”luft” i planlægningen. Men forsamlingsforbuddet er på 25 i svømmehallen - og det giver begrænsninger. Der skal være en dommer, banetællere, gruppeledere, en starter mm, men vi planlægger med maks. 18 svømmere i vandet (3 pr. bane) og så skæres ”helt ind til benet” i forhold til andre i svømmehallen.

Derfor var der ”foreløbig deadline” for tilmelding søndag 25.april kl.23.59. Og det har været en rigtig positiv oplevelse, da det strømmede ind med tilmelding i løbet af søndagen. Tusind tak for det. På baggrund af de tilmeldte har vi så arrangeret dagen, lave  ny tidsplan, gruppeinddeling med mere.

Efterfølgende er der kun mulighed for at tilmelde sig de evt. resterende pladser i de forskellige grupper / konkurrencer.

Vi har også besluttet at dele de mange konkurrencer op på to dage, og vi har justeret i distancer. Se herunder.

Vi har udarbejdet en tidsplan, som er en vejledende tidsplan, der fortsat kan blive justeret.   
Klik her på TIDSPLAN LØRDAG, der er opdateret 03.05.21 - med ændring i rækkefølge!!!
Klik her på TIDSPLAN SØNDAG, der er opdateret 04.05.21

Lørdag 8.maj
DM Aquatlon:   1.000 m svømning og 5 km løb
Aspirant Super Sprint: U18-23, U16-17 og U 14-15: 200 m svømning, 10,8 km cykling og 2,5 km løb
                                  U 10, U11, U12 og U13: 100 m svømning, 3,6 km cykling og 1,25 km løb
Elite Super Sprint: 400 m svømning, 10,8 km cykling og 2,5 km løb
DM MIX RELAY Elite og Age-Group: 225 m svømning, 7,2 km cykling og 1.250 m løb
DM MIX RELAY Aspiranter: 125 m svømning, 3,6 km cykling og 1.250 m løb

Søndag 9.maj:
Ringe TRI LANG: 400 m svømning, 18 km cykling og 4 km løb 
Ringe TRI KORT: 200 m svømning, 9 km cykling og 2 km løb
Ringe TRI LANG kan også køres med to eller tre deltagere, der deler distancen.

Vi forbeholder os fortsat ret til ændringer!
Samtidig beklager vi, hvis alle distancer ikke er totalt opdateret på alle sider. I må meget gerne give et praj, så vi kan få alt opdateret!
Der kommer flere informationer, så snart vi har disse klar.

Vi glæder os til at se en masse glade deltagere i Ringe!!!