01.05.24
Der er en fejl i Raceguide for 1/4 jernmand. Der står nævnt, at tricykel ikke er tilladt. Det er IKKE korrekt, du må gerne benytte tricykel på 1/4 jernmand.

30.04.24
Tilmelding til alle lørdagens løb lukker søndag aften 5.maj kl.23.59. Derefter kan der eftertilmeldes i det omfang, der er plads.

21.04.24
Vores nye tiltag om søndagen med 1/4 jernmand har væltet vores forventninger! Vi havde planlagt med plads til 1 heat (6 baner á 6 svømmere = 36 deltagere) men to gange har vi nu udvidet, og der er tilmeldt 80 på nuværende tidspunkt. Det er vi glade for og forbereder os på bedste vis - de store medaljer er netop kommet hjem :)
I forhold til BørneTRI om søndagen er der stadig rigtig god plads. Vi har lavet en lille kort info om BørneTRI, du kan læse den HER.
Søndagens tidsplan er justeret, nu der er tre heat på 1/4 jernmand. Du finder tidsplanen under alle faner for søndag. 

Til lørdagens mange DM-løb kommer der fortsat godt med tilmeldinger - men der er også stadig plads til flere :)

TRI-WEEKEND I RINGE!!!

Ringe TRI er igen klar med en hel weekend fyldt af startmuligheder. Både lørdag og søndag er der mange tilbud, så begyndere, elite, AG'ere, børn, motionister - og alle andre kan stille op i en konkurrence. Meget er som det plejer - men der er også nyt i år! Skiftezonen er nu på den modsatte side / bag ved svømmehallen - og der er 1/4 jernmand ekstra på programmet om søndagen.

Programmet ser således ud: 

LØRDAG 11.MAJ 2024 
I samarbejde med Triatlon Danmark afvikles en stribe DM'er: Aquatlon for AG, SuperSprint for elite, en afdeling af DM Ungdom Draft Serien og DM MIXED Relay for AG, Ungdom og Elite.  
Se i topmenuen, hvor der er masser af link til info, tilmelding, cykel- og løberuter, skiftezone, tidsplan og raceguide.

SØNDAG 12.MAJ 2024 
Ringe TRI arrangerer fem forskellige konkurrencer! Fra kl. 10.00 er der 1/4 jernmand, børneTRI, duatlon, lang og kort triatlon (400 svøm, 18 km cykling og 4 km løb - samt den halve distance).
Se i topmenuen, hvor der er masser af link til info, tilmelding, cykel- og løberuter, skiftezone, tidsplan og raceguide.

Skulle du have spørgsmål i forhold til denne weekend, så kontakt gerne arrangørerne.
Det kan gøres til Troels på stubager@midtfyn.net eller tlf. 28 11 24 88.
Mange hilsener Kim, Brian og Troels

NB: Ret til ændringer forbeholdes