Træning - Ringe - Info
Alle tilmeldte inviteres til en spændende samling i Ringe med cykling, løb og en masse information omkring søndagens stævne. Det er gratis, du skal tilmeldes - og du kan se information om arrangementet under fanen: SØNDAG: 1/4 JERNMAND
Det foregår lørdag 19.april. 

TRI-WEEKEND I RINGE!!!

Ringe TRI er igen klar med en hel weekend fyldt af startmuligheder. Både lørdag og søndag er der mange tilbud, så begyndere, elite, AG'ere, børn, motionister - og alle andre kan stille op i en konkurrence. Meget er som det plejer - men der er også nyt i år! Skiftezonen er nu på den modsatte side / bag ved svømmehallen - og der er 1/4 jernmand ekstra på programmet om søndagen.

Programmet ser således ud: 

LØRDAG 11.MAJ 2024 
I samarbejde med Triatlon Danmark afvikles en stribe DM'er: Aquatlon for AG, SuperSprint for elite, en afdeling af DM Ungdom Draft Serien og DM MIXED Relay for AG, Ungdom og Elite.  
Se i topmenuen, hvor der er masser af link til info, tilmelding, cykel- og løberuter, skiftezone, tidsplan og raceguide.

SØNDAG 12.MAJ 2024 
Ringe TRI arrangerer fem forskellige konkurrencer! Fra kl. 10.00 er der 1/4 jernmand, børneTRI, duatlon, lang og kort triatlon (400 svøm, 18 km cykling og 4 km løb - samt den halve distance).
Se i topmenuen, hvor der er masser af link til info, tilmelding, cykel- og løberuter, skiftezone, tidsplan og raceguide.

Skulle du have spørgsmål i forhold til denne weekend, så kontakt gerne arrangørerne.
Det kan gøres til Troels på stubager@midtfyn.net eller tlf. 28 11 24 88.
Mange hilsener Kim, Brian og Troels

NB: Ret til ændringer forbeholdes